Prepaid MasterCard®: Privé en anoniem betalen

Prepaid MasterCard®: Privé en anoniem betalen

✓ Anoniem en discreet betalen met een Prepaid MasterCard® 
✓ Online overal te gebruiken waar MasterCard® als betaalmiddel wordt geaccepteerd
✓ Alleen jij hebt inzicht in je uitgaven, online en via je smartphone
✓ Geef niet meer uit dan je op je kaart zet en voorkom onnodig hoge kosten

Anoniem en veilig aankopen doen

Wij begrijpen dat het niet altijd ideaal is om je online transacties terug te zien op je bankrekening. Denk bijvoorbeeld aan privé aankopen die alleen jou aangaan of het gebruiken van diensten waar discretie bij nodig is. Een Prepaid MasterCard® biedt dan de uitkomst. Je krijgt geen rekeningoverzichten thuis, dus je uitgaven blijven puur privé. Daarnaast bepaal je ook zelf hoeveel geld er op je kaart komt te staan. Zo kun je zelf bepalen hoeveel je uitgeeft en hoef je je niet druk te maken over onnodig hoge creditcard schulden achteraf.

Vraag je Prepaid MasterCard® aan >>

Wat is een Prepaid MasterCard®?

​Een Prepaid MasterCard® is een oplaadbare creditcard. Je kunt hierdoor zelf bepalen hoeveel geld je uitgeeft en kunt overal ter wereld betalen (bij wel meer dan 36 miljoen verkooppunten). Hierdoor heb je de gemakken van een creditcard zonder dat je een jaar vastzit aan een abonnement en zonder dat je schulden opbouwt. Bij een Prepaid MasterCard® van Money2Go heb je alles zelf in de hand. Ook is er geen vaste rekening verbonden aan je kaart. Hierdoor kun je privé en anoniem betalen en ben je ook nog eens beschermd tegen fraude.

Hoe vraag ik de Money2Go MasterCard® aan?

​​Heb jij behoefte aan een Prepaid MasterCard® waarmee je altijd discreet kunt betalen? ​Een MasterCard® van Money2Go vraag je heel gemakkelijk online aan via onze website. ​​Het enige wat je hoeft te doen is een account aan te maken via onze website. Wij zorgen dan dat je je Prepaid MasterCard® toegestuurd krijgt. Wanneer je een aankoop besluit te doen hoef je alleen nog maar de kaart te activeren en geld op je kaart te zetten voor middel van iDEAL. Zodra je kaart is geactiveerd en opgeladen kun je er mee betalen. Op onze website of via onze app kun je gemakkelijk je saldo checken. Zo weet je altijd hoeveel geld er op je kaart staat.​

De voordelen van een Money2Go Mastercard®

  • Wereldwijd betalen bij méér dan 36 miljoen acceptatiepunten
  • Discreet online betalen bij alle sites die MasterCard® accepteren
  • Wereldwijd pinnen bij méér dan 1.5 miljoen pinautomaten
  • Je saldo is op elk moment snel op te waarderen via iDEAL​
  • En nog veel meer extra voordelen!

Vraag snel je Prepaid MasterCard® aan >>