Over Money2Go Prepaid MasterCard®

Wie wij zijn

Novum Bank Limited (Company No. C 46997) heeft in 2009 een licentie als kredietinstellings verkregen van de Malta Financial Services Authority ( www.mfsa.com.mt ).
In 2012 is Novum Bank Limited lid geworden van MasterCard® om zo innovatieve MasterCard en Maestro prepaid kaarten in Europa aan te kunnen bieden. Novum Bank Limited heeft uitgebreide kennis opgebouwd over kaarten en prepaid bedrijfsmodellen en behoort bij de belangrijkste bedrijven op dit gebied in Europa.

Het adres van Novum Bank Limited is 4th Floor, Global Capital Building, Testaferrata Street, Ta 'Xbiex XBX 1403, Malta.

Wat wij doen

Money2Go MasterCard® is een produkt van Novum Bank Limited.

Novum Bank Limited biedt ongeëvenaarde flexibiliteit voor het analyzeren, ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en beheren van prepaid kaartprogramma’s.

De Novum Bank Cards Engine biedt onder andere:

  • Klantregistratiewebsite volledig als white label oplossing inclusief meertalige mogelijkheden;
  • EMV, contactloze en virtuele kaartuitgifte;
  • Verschillende opwaardeerkanalen, inclusief direct opwaarderen en een netwerk van voucher verkooppunten;
  • SMS gateways om diensten aan te roepen zoals SMS berichten voor opwaarderen, transacties en saldo;
  • Methodes voor persoonlijke identificatie en verificatie en voor identificatie en verificatie op afstand;
  • Op maat gemaakte rapportages voor programmamanagers;
  • Risico Management;
  • Fraudecontrole
  • Anti-Witwascontrole;
  • Klantenservice diensten

Met deze diensten is Novum Bank Limited de perfekte prepaid partner.

Over Money2Go MasterCard®

De Money2Go MasterCard® is een prepaid MasterCard® die het gemak van een debitcard of creditcard biedt, maar je ook in staat stelt je bestedingslimieten aan te passen aan je budget.

De kaart wordt online verkocht op www.money2gocard.nl en kan door iedereen worden aangeschaft, ongeacht je kredietscore of inkomen en biedt een goed en veilig alternatief voor contact geld.

De kaart kan worden opgewaardeerd met iDEAL en wereldwijd worden gebruikt om bij meer dan 33 miljoen verkooppunten die MasterCard® accepteren. De kaart is ideaal voor al je vakantieuitgaven en voor online winkelen.

De Money2Go MasterCard® biedt het voordeel dat je je geld beter kunt beheren. Je kunt alleen uitgeven wat op je kaart staat en je kunt je saldo altijd controleren op onze website, ook via je smartphone.

Of je de Money2Go MasterCard® gebruikt om een hotel in Spanje te boeken, designerkleding te kopen in Amerika of om thuis een app. te downloaden, je doet het gemakkelijk en veilig dankzij onze veilige en betrouwbare kaart.

Klik hier om de website van Novum Bank Limited te bezoeken.