Money2Go MasterCard®: hoe het werkt

Bestel je nieuwe Money2Go MasterCard® in een paar gemakkelijke stappen en gebruik je kaart daarna meteen!

Bestel je kaart nu

VUL HET AANVRAAGFORMULIER IN

Om je nieuwe Money2Go MasterCard® te bestellen dien je eerst het online formulier in te vullen, dit duurt maar een paar minuten!

--> STAP 1 AANVRAAG FORMULIER
Hier vul je je persoonlijke gegevens in. Het is belangrijk dat je de juiste gegevens invoert, omdat we de kaart naar je toesturen.

--> STAP 2 AANVRAAG FORMULIER
Kies het bedrag dat je wilt laden op je kaart en maak je betaling compleet met IDEAL.

ACCOUNT ACTIVATIELINK

Wanneer de betaling is voldaan, ontvang je een email met een activatielink. Klik op de link om je account te activeren en om toegang te krijgen tot je persoonlijke account. Bij je eerste keer inloggen zal je worden gevraagd om een wachtwoord in te stellen.

WE VERSTUREN JE KAART

We verzenden jouw nieuwe Money2Go MasterCard GRATIS binnen 24 uur

ACTIVEER JE KAART

Wanneer je je kaart hebt ontvangen dien je je kaart eerst online te activeren voor gebruik.
Om je kaart te activeren log je in op de money2gocard.nl website. In je persoonlijke account klik je op de Activeer je kaart knop en volg de gemakkelijke stappen om het activeren compleet te maken.

LAAD JE KAART EN HIJ IS KLAAR VOOR GEBRUIK

Wanneer je je kaart hebt geactiveerd hoef je alleen nog je kaart online op te laden met IDEAL (Klik hier om je kaart op te laden), tenzij je natuurlijk je kaart al eerder hebt opgeladen tijdens het registreren.
Als je het geld op je kaart hebt staan kun je je kaart gaan gebruiken voor het winkelen en online shoppen!

Bestel je kaart nu

Geldigheid

De kaart is geldig tot de verval datum. Deze vind je op de voorkant van je kaart. Voor het verlopen van je kaart heb je de mogelijkheid om het overgebleven geld over te maken naar je bankrekening of een nieuwe Money2Go MasterCard®. 

Verkoopprijs

De Money2Go MasterCard® kost €24,95 in Nederland. Tijdelijk is er nu een speciale aanbieding waarbij de kaart voor de prijs van €9,95 wordt aangeboden.
We sturen je kaart op zonder extra kosten! 

Transparantie van kosten 

Je saldo en transacties van de Money2Go MasterCard kunnen gratis worden gecontroleerd op elk gewenst moment via onze website.