Wat is Netflix?

​Iedereen heeft het tegenwoordig over Netflix. Het heeft de manier van films en series kijken totaal veranderd. In dit blog leggen wij uit wat Netflix is en waarom je een abonnement zou moeten nemen. Bij Money2Go MasterCard® zijn we namelijk hooked aan deze streamingdienst! Wist je dat je ook je lidmaatschap kunt betalen met je Money2Go Prepaid MasterCard®?

​Wat is Netflix?

Netflix is een digitale streaming dienst waarmee je onbeperkt films en series kunt kijken. Dit is volkomen legaal, omdat Netflix de rechten heeft gekocht van de films en series die worden uitgezonden. Daarna is het ook verbonden aan een lidmaatschap en betalen gebruikers om onbeperkt te kunnen kijken. Netflix bestaat al een tijdje in Amerika en is ook in Nederland niet meer weg te denken. Naast dat Netflix films en series van onder andere Disney en Dreamworks laat zien maken ze ook eigen series en films. Netflix heeft hierdoor een groot aanbod met ook unieke series en films die alleen op Netflix te zien zijn. Voor iedereen zijn er wel een aantal leuke films en series. Zo kan de hele familie meegenieten.

​Hoe gebruik ik het?

​Netflix kun je op verschillende apparaten en devices kijken. Dankzij apparaten als Apple TV en Chromecast kun je heel gemakkelijk kijken op je tv en de meeste Smart TVs hebben een speciale Netflix app. Daarnaast kun je Netflix ook kijken op je smartphone, tablet of laptop. Zo kun je waar je ook bent gemakkelijk naar je favoriete series en films kijken. Heel fijn als je lang onderweg bent naar school of je werk met het openbaar vervoer. Wel af en toe om je heen kijken, want voor je het weet ben je voorbij je halte.

Hoe werkt het?

Netflix is een streaming dienst. Om er gebruik van te maken moet je een lidmaatschap nemen. Eerst liever proberen? Dat kan! De eerste maand is namelijk gratis! Per lidmaatschap kun je met een bepaald aantal schermen tegelijkertijd kijken. Met het goedkoopste lidmaatschap kan dit maar met 1 scherm en met het meest uitgebreide abonnement met 4 schermen in HD kwaliteit en Ultra HD. Als je een lidmaatschap hebt afgesloten en bent ingelogd kun je gaan genieten van al het moois dat Netflix te bieden heeft. Per persoon kun je ook zelf een eigen account maken. Zo kan iedereen kijken wat hij/zij wil zonder dat iemand per ongeluk verder kijkt. Daarnaast geeft Netflix je ook leuke opties die passen bij films of series die je al eens hebt gezien. Zo is er altijd wel iets leuks om te kijken.

Betalen met je Money2Go MasterCard®

Er zijn verschillende manieren om je lidmaatschap te betalen. dit kan automatisch worden afgeschreven, maar dit kan ook met je Money2Go Prepaid MasterCard®. Ga naar je account en ga naar betalingsgegevens bijwerken. Hier zie je alle opties waar je uit kunt kiezen. Om te kunnen betalen met je Prepaid MasterCard® kies je voor creditcard. Daar vul je vervolgens de gegevens van je Prepaid MasterCard® in. Zorg wel dat er natuurlijk steeds voldoende geld op je kaart staat om elke maand het lidmaatschap af te laten schrijven anders kan Netflix worden geblokkeerd tot je hebt betaald. Heb je nog geen Prepaid MasterCard®, maar wil je wel weten wat het is? Klik dan hier en lees alles over onze Prepaid MasterCard®.