Prepaid MasterCard®: Wat is het?

In het buitenland heb je vast wel eens meegemaakt dat je alleen met een creditcard kon betalen en niet met je reguliere pinpas. Neem daarom voor de zekerheid altijd een creditcard mee wanneer je gaat reizen naar het buitenland. Ook kan een creditcard heel handig zijn wanneer je online veel besteld. Helaas is het niet altijd voor iedereen mogelijk om een creditcard te bezitten. Betekent dit dan dat je niet in het buitenland zou kunnen betalen als je niet beschikt over een creditcard? Of dat je alleen met iDEAL kunt betalen? Nee hoor dat hoeft niet. Bij Money2Go hebben wij een oplossing! Money2Go biedt je graag een Prepaid MasterCard® aan, voor iedereen die liever niet een creditcard aanvraagt maar wel gebruik wil maken van dezelfde voordelen

Hoe werkt het?

Een Prepaid MasterCard® is een oplaadbare creditcard, waarbij je eerst geld op de kaart moet storten voordat je gebruik kunt maken van de kaart. Een voordeel van dit principe is dat je nooit meer kunt uitgeven dan je in eerste instantie van plan was, omdat jezelf bepaalt hoeveel geld er op de kaart komt te staan. Dit betekent dat de kaart niet als een schuld wordt gezien. Verder biedt een Money2Go card dezelfde gemakken als een creditcard, zoals veilig online en in het buitenland betalen.

Vaak wordt de kaart gebruikt door consumenten die liever geen creditcard aanvragen om zo hun eigen uitgaven te controleren of door mensen die niet in aanmerking komen voor een creditcard. In tegenstelling tot een creditcard, hoef je voor een Money2Go kaart niet in het bezit te zijn van een bankrekening en wordt je niet BKR getoetst. Ook is het zo dat een Money2Go kaart niet verbonden is aan je persoonsgegevens, zodat je op anonieme wijze aankopen kunt doen. Dit maakt de kaart ook extra beveiligd tegen fraude.

Hoe kom ik aan een Prepaid MasterCard®?

Je kunt een Prepaid MasterCard® gemakkelijk aanvragen op onze website. Je hoeft hier voor alleen je persoonlijke gegevens in te vullen in het aanvraagformulier en voor je aankoop te betalen met iDEAL. Voordat je een transactie wilt uitvoeren, kun je je Money2Go card opladen met behulp van iDEAL. Je selecteert het gewenste bedrag en via iDEAL wordt dit bedrag op de kaart gezet. Je kunt online je saldo bekijken op de website, zodat je altijd op de hoogte bent van het bedrag wat je te besteden hebt. Zo kun je altijd veilig en snel een aankoop doen.

Voordelen van de Money2Go MasterCard®

  • Wereldwijd betalen bij méér dan 33 miljoen acceptatiepunten
  • Veilig en gerust online shoppen
  • Altijd en overal inzicht in uitgaven, ook via je smartphone
  • Wereldwijd pinnen bij méér dan 1.5 miljoen pinautomaten
  • Op elk moment kaart opwaarderen via iDEAL​
  • En nog veel meer extra voordelen!

Vraag snel je Prepaid MasterCard® aan >>