Money2Go Prepaid MasterCard® goes social!

​Bij Money2Go Prepaid MasterCard® delen we nu al een tijdje de laatste ins en outs over onze Prepaid MasterCard®, de leukste tips, winacties en de leukste aanbiedingen. Nu zijn we ook actief op Social Media. Via Twitter, Facebook en Instagram kun je nu heel gemakkelijk op de hoogte blijven. Volg ons op deze kanalen en mis nooit het laatste Money2Go nieuws!

Volg Money2Go Prepaid MasterCard® en win!

​​Om te vieren dat we nu ook op Social Media te vinden zijn verloten we in de maand september 50 euro Money2Go tegoed onder onze nieuwe Facebookvolgers. Meedoen is heel gemakkelijk:

  1. Ga naar https://www.facebook.com/Money2GoMasterCard.nl
  2. Like de pagina om het deelnameformulier in te kunnen vullen
  3. Ga naar de "Promo" tab en vul je gegevens in

En maak kans!
​Aan het eind van de maand maken we de winnaar bekend op onze Facebookpagina.

Wat zou jij doen met 50 euro?

Stel je bent de winnaar, wat zou jij dan met 50 euro doen? Wij weten het wel! En delen graag met jou wat wij zouden doen als wij 50 euro voor op onze Money2Go Prepaid MasterCard®​ hadden gewonnen.

1. Dagje met de trein

​Soms is het nog best eens leuk om toerist in eigen land te spelen. Via de Spoordeelwinkel van de NS kun je heel gemakkelijk dagjes uit plannen door heel Nederland. Maak bijvoorbeeld een rondvaart in Amsterdam voor €24 inclusief een retourdagkaart naar Amsterdam. Niet zo'n zin in Amsterdam, maar ben je nog nooit in Maastricht geweest? Ook daar kun je een dagje heen met de trein voor €21 euro mét een sandwich en koffie of thee.

2. Koop een nieuwe game

Altijd al Xbox Live willen hebben of heb je dat al en wil je weer wat nieuwe games scoren? Met 50 euro lukt dat natuurlijk gemakkelijk, daarnaast is betalen met je Prepaid MasterCard®​ perfect om games mee te kopen. Dus ook als je geen Xbox hebt kun je natuurlijk ook bij Playstation je tegoed uitgeven aan de nieuwste games en uitbreidingen. Heb je liever games voor op je smartphone? Lees dan even het puntje hieronder.

3. Nieuwe apps

​Zoals je weet kun je je kaart ook goed gebruiken voor het downloaden van apps en games voor op je smartphone. Betaalde apps en games zijn natuurlijk net wat beter en zónder reclame. Je kunt natuurlijk ook je tegoed gebruiken voor in je spel of app. Bijvoorbeeld voor het downloaden van exclusieve filters of voor coins voor Pokemon Go voor extra lures of pokéballs.

4. Online shoppen

Natuurlijk kun je met 50 euro ook best wat leuke items scoren bij je favoriete online winkel. Koop bijvoorbeeld eindelijk dat leuke shirt dat je online hebt gezien. Of heb je nog wat spullen nodig voor school? Gebruik dan je tegoed voor wat korting op dat dure schoolboek of voor een nieuwe schooltas bij Bol.com.

5. Zakgeld voor op reis

​Ga je binnenkort op reis? Dan kan 50 euro extra wel handig zijn voor op je Money2Go MasterCard®​. Zoals je weet kun je met je Prepaid MasterCard®​ 36 miljoen acceptatiepunten terecht en kun je bij 1.5 miljoen geldautomaten geld opnemen. Super handig toch? Gebruik je prijs op reis zo heb je toch wat extra's voor een lekkere cocktail of voor mooie souvenirs voor thuis.

Zoals je kunt lezen kun je iniedergeval genoeg doen met het bonustegoed als je hebt gewonnen natuurlijk. ​Wanneer je aan het einde van de maand de winnaar bent van het 50 euro bonustegoed nemen wij contact met je op. Wij zorgen er dan voor dat het het tegoed zo snel mogelijk op je Money2Go card wordt gestort. Je mag natuurlijk helemaal zelf weten wat je ermee doet, maar kies gerust een van de dingen die wij ook zouden doen ;)