Populaire Prepaid Mastercards

​Ben je op zoek naar een Prepaid MasterCard? In ons blog vind je de top 3 van de populairste Prepaid MasterCard cards van Nederland. Ook leggen we nog even kort uit wat nu precies een Prepaid MasterCard is en wat je er allemaal mee kunt doen.

Wat is een Prepaid MasterCard?

​Voordat je gaat kijken naar welke Prepaid MasterCard het beste bij je wensen past is het belangrijk dat je weet wat je allemaal met een Prepaid MasterCard kunt doen. Met een Prepaid MasterCard kun je gebruik maken van de voordelen van een creditcard zonder de nadelen. Zo bouw je met een Prepaid MasterCard geen schulden op en maakt het niet uit of je een BKR registratie hebt. Dit komt omdat je bij een Prepaid MasterCard betaald met je eigen geld. Wanneer je gebruik wilt maken van de kaart laadt je deze heel gemakkelijk op met je eigen geld. Je kunt je kaart bijvoorbeeld gebruiken voor op reis, maar ook voor al je online aankopen. Voor het gebruiken van je kaart zijn een aantal kosten verbonden. Dit gaat vaak om kleine rentepercentages of kleine bedragen voor het storten of opnemen van geld. Ook betaal je een jaarlijkse bijdrage voor het gebruiken van de kaart.

Top 3 populaire aanbieders

​Nu je weet wat een Prepaid MasterCard inhoudt en wat er zo ongeveer bij komt kijken. Dit kan per aanbieder natuurlijk wel verschillen. Daarom is het belangrijk dat je weet waar je naar zoekt en wat je ongeveer wilt hebben. Hieronder vindt je de top 3 populaire aanbieders van Nederland.

​Viabuy Prepaid MasterCard

Viabuy is een internationale aanbieder die ook in Nederland zijn Prepaid MasterCard aanbiedt. Net als bij de meeste kaarten kan iedereen in aanmerking komen voor deze kaart. Daarnaast heeft deze ook nog een eigen IBAN nummer. Zo kun je er ook zelf op overmaken als je dat handig vindt. Jammer genoeg vraagt Viabuy wel of je een bijdrage van €89,70 wilt betalen voor de komende 3 jaar. Ook zijn de kosten van de wisselkoersopslag ook wat hoger vergeleken met de meeste Prepaid MasterCards. Deze is bij Viabuy 2.75% ten opzichte van 2% gemiddeld bij andere aanbieders.

DB card Prepaid MasterCard

​DB card is van Britse origine maar doet het ook prima in Nederland. Iedereen kan deze kaart aanvragen. Naast dat je ook gebruik kunt maken van een eigen IBAN nummer is deze kaart overal te gebruiken. Ook heb je bij de aangesloten 2.500 webshops een tegoed van €7.50. Erg handig als je van online shoppen houdt. De kaart is 3 jaar geldig en wanneer je in 90 dagen de kaart niet hebt gebruikt wordt er €5 per maand van je kaart afgeschreven.

Money2Go Prepaid MasterCard

​Last but not least, onze eigen Money2Go Prepaid MasterCard. Ook onze Prepaid MasterCard kan door iedereen worden aangevraagd. Het is een goed alternatief voor het gebruik van contant geld in het buitenland. Nu betaal je tijdelijk €9,95 en bespaar je maar liefst €15 bij aanschaf van je Money2Go card. Wanneer je voor online aankopen je Money2Go Prepaid MasterCard gebruikt komen hier geen extra kosten bij. Wel zo'n fijn als je je kaart het liefst wilt gebruiken voor online shoppen. Je Money2Go card is daarbij 5 jaar geldig. Meer weten over de Money2Go Prepaid MasterCard? Klik dan hier voor een overzicht.

Voor ieder wat wils​

​Zoals je kunt zien zijn er veel mogelijkheden op het gebied van de Prepaid MasterCard. Daarom is er voor iedereen wel een kaart die past bij de wensen en behoeften. Het is altijd handig om er een te hebben voor reizen en het doen van online aankopen. Vooral dat laatste is handig als je een aankoop wilt doen bij een webshop waar alleen de mogelijkheid is om te betalen met een creditcard.