5 Tips voor budget Sinterklaas cadeautjes

​Bij Money2Go zijn we gek op Sinterklaas! Heerlijk gezellig thuis op de bank met een kop warme chocolademelk met een schaaltje kruidnoten. Vol verwachting klopt ons hart dan ook weer als het bijna pakjesavond is. Niet alleen omdat het zo leuk en gezellig is, maar ook omdat er weer leuke Sinterklaascadeaus gescoord moeten worden. Dit kan nog wel eens de nodige stress opleveren, want waar haal je nu het perfecte Sinterklaas cadeau? En dat ook niet te duur is, want eerlijk is eerlijk de kerst komt er ook nog aan! Bij Money2Go helpen we je graag een handje met 5 tips voor leuke Sinterklaas cadeautjes die niet helemaal niet duur hoeven zijn.

​Tip 1 Shop je Sinterklaas cadeau online

Online je Sinterklaascadeautjes bestellen is natuurlijk heel gemakkelijk, maar kan soms ook geld besparend zijn. Neem bijvoorbeeld Bol.com. Rond Sinterklaas vind je daar altijd wel leuke aanbiedingen. Kijk bijvoorbeeld eens op de Sinterklaascadeau pagina van Bol.com voor de leukste aanbiedingen. Het slimste is natuurlijk om ver voor Sinterklaas online te gaan shoppen en dan het liefst tijdens een sale, maar dat is nu eenmaal makkelijker gezegd dan gedaan.

​Tip 2 Speuren op Marktplaats

Is er iets specifieks wat je toch wilt geven, maar betaal je liever niet de volle mep? Dan is Markplaats the place to be! Vooral rond Sinterklaas. Mensen ruimen weer wat op en verkopen dan de mooie dingen het liefst door op Marktplaats. Je zou het eventueel ook kunnen proberen op Facebook. Ook daar vind je groepen in de buurt waar je spullen zou kunnen kopen van mensen uit de buurt. Zo help je andere mensen van hun spullen en bespaar je zelf nog wat geld ook. Oja en het is nog duurzaam ook!

​Tip 3 Struinen bij de kringloop

​Tegenwoordig vind je overal in de buurt wel een kringloop. Hier vind je super leuke spullen voor een kleine prijs. Zoek je een leuk Sinterklaas cadeau voor een vintagelover? Of iemand die net uit huis is of zoek je gewoon iets unieks? Dan ben je bij een kringloopwinkel aan het juiste adres. Daarnaast hebben ze ook nog leuk speelgoed liggen. Vaak hoef je er alleen nog even een doekje overheen te halen en is het klaar voor gebruik. Ook vind je er nog super leuke spellen die vaak niet meer in de winkel te krijgen zijn.

​Tip 4 Altijd goedkoop slagen bij Action

​Wil je toch liever iets nieuws kopen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de Action. Bij de Action vind je van alles voor een kleine prijs: keukengerei, speelgoed, kaarsjes, lampen, schilderijen, beddengoed, decoratie en nog veel meer. Maak bijvoorbeeld een leuk pakketje met beauty spulletjes of verzamel wat kookspullen bij elkaar voor de foodie van de familie. Bij de Action vind je altijd wel wat leuks voor weinig.

​Tip 5 Maak zelf iets leuks!

​Zelf iets maken is natuurlijk ook super leuk! Brei bijvoorbeeld een mooie sjaal of maak een leuk schilderij voor thuis. Op Pinterest kun je super leuke voorbeelden vinden van zelfgemaakte cadeautjes. Iets van jezelf geven is het leukste wat er is en vaak is degene die het krijgt er ook super blij mee! Naast dat het zo origineel is hoeft dit ook echt niet duur te zijn.

Sinterklaas vieren met Money2Go

​Wat je ook doet met Sinterklaas het gaat er om dat je plezier hebt en het gezellig hebt met elkaar. Ze zeggen niet voor niets: klein, maar fijn of wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd (waard). ​Vergeet trouwens niet dat je je cadeaus natuurlijk makkelijk kunt betalen met je Money2Go Prepaid MasterCard®. Deze kun je wereldwijd gebruiken en het is ook nog eens veilig en anoniem. Wel zo handig als je bijvoorbeeld iets uit Amerika of China wilt halen voor Sinterklaas. Meer weten over onze Money2Go Prepaid MasterCard®? Lees dan hier meer over onze Money2Go Prepaid MasterCard®.