Reizen met je Prepaid MasterCard®

​Na het lange werken of studeren is het eindelijk zover je kunt eindelijk op vakantie! Ga je een lange reis maken of gewoon twee weekjes weg? Dan is het handig om een Prepaid MasterCard® mee te nemen op reis. Hiermee kun je op 36 miljoen acceptatiepunten terecht. Zo kun je altijd betalen, waar je ook bent. Normaal zou je daar ook een creditcard voor kunnen aanvragen, maar daar zit niet iedereen op te wachten. Gelukkig hebben wij van Money2Go daarom de Money2Go Prepaid MasterCard®. Zo kun je toch genieten van de voordelen van een creditcard zonder de ongemakken ervan.

Wat is een Prepaid MasterCard®?

​Een prepaid MasterCard® is een oplaadbare betaalkaart. Met iDEAL Je kunt zelf bepalen hoeveel geld je er op wilt hebben. Zet er bijvoorbeeld al je vakantiegeld op zodat je altijd kunt betalen. Wanneer je saldo op begint te raken vul je deze weer gemakkelijk aan met iDEAL. Doordat je alles zelf in de hand hebt wordt de prepaid creditcard ook niet als schuld gezien. Naast dat je de Money2Go Mastercard® overal in het buitenland kunt gebruiken is het ook een veilig betaalmiddel om online te gebruiken.

Overal betalen in het buitenland

​Wanneer je van plan bent om op reis te gaan naar het buitenland is de Money2Go Mastercard® erg geschikt voor jou. De kaart wordt op wel 36 miljoen acceptatiepunten geaccepteerd. Ook kun je wereldwijd pinnen bij méér dan 1.5 miljoen pinautomaten. Dankzij de Money2Go card hoef je niet achteraf te betalen en bouw je op deze manier geen schulden op. Online en via je smartphone kun je altijd je saldo bekijken. Wel zo makkelijk als je op reis bent. ​Bijna door je saldo heen? Laadt dan gemakkelijk je kaart op via iDEAL. In tegenstelling tot een creditcard, hoef je voor een Money2Go kaart niet in het bezit te zijn van een bankrekening en wordt je niet BKR getoetst. Ook is het zo dat een Money2Go kaart niet verbonden is aan je persoonsgegevens, zodat je anoniem kunt betalen. Wel zo handig op vakantie en per ongeluk je kaart verliest. Bij verlies of diefstal kan het geld snel worden teruggestort.

Hoe vraag ik de kaart aan?

Je kunt een Prepaid MasterCard® gemakkelijk aanvragen op onze website. Je hoeft alleen het formulier in te vullen en de kaart af te rekenen met iDEAL. Wij zorgen er dan voor dat de kaart zo snel mogelijk naar je toe komt. Voordat je een transactie wilt uitvoeren, kun je je Money2Go card opladen met behulp van iDEAL. Je selecteert het gewenste bedrag en via iDEAL wordt dit bedrag op de kaart gezet. Je kunt online je saldo bekijken op de website, zodat je altijd op de hoogte bent van het bedrag wat je te besteden hebt. Zo kun je altijd veilig en snel een aankoop doen.

Voordelen van de Money2Go MasterCard®
  • Wereldwijd betalen bij méér dan 33 miljoen acceptatiepunten
  • Anoniem betalen
  • Altijd en overal inzicht in uitgaven, ook via je smartphone
  • Wereldwijd pinnen bij méér dan 1.5 miljoen pinautomaten
  • Op elk moment kaart opwaarderen via iDEAL​
  • En nog veel meer extra voordelen!
Vraag snel je Prepaid MasterCard® aan >>