Contactloos betalen is de nieuwe manier van betalen

Contactloos betalen is de nieuwe manier van betalen. Dit kan heel handig met je pinpas, maar ook met je Prepaid MasterCard. Geen gestuntel meer bij het betalen, maar gewoon simpel je kaart of mobiel langs het automaat halen. Ook met de van Money2Go is dit mogelijk! Naast het veilige betalen online en in het buitenland, betaal je nu dus ook sneller!

Vraag je Prepaid Mastercard aan >>

Hoe werkt een Prepaid MasterCard?

​Met een Money2Go Prepaid MasterCard® kun je gemakkelijk en veilig betalen in het binnen- en buitenland. Vooral in het buitenland komt deze goed van pas, omdat daar minder wordt gepind dan dat er met creditcard wordt betaald. Ook is de kaart ook heel handig te gebruiken voor het online winkelen bij buitenlandse webshops zoals bij Amazon. Met deze Money2Go MasterCard® kun je zelf geld op je kaart laden en kun je niet meer uitgeven dan je op je kaart hebt staan. Je kunt je saldo heel gemakkelijk checken via de site of via een handige app. Is je saldo te laag? Via iDEAL kun je heel handig je saldo aanvullen. Zo kun je overal en altijd je saldo opwaarderen.

Contactloos betalen met Money2Go

Naast dat je gemakkelijk en veilig kunt betalen online en in het buitenland kun je ook heel handig contactloos betalen met de Money2Go MasterCard®. De contactloze technologie van MasterCard® laat je de dagelijkse aankopen snel en veilig doen met alleen maar een tikje van je contactloze Money2Go MasterCard tegen het pinautomaat. Afrekenen is nu gemakkelijker dan ooit en veel sneller dan gepast geld bij elkaar zoeken.Contactloos betalen wordt steeds meer geaccepteerd in winkels, restaurants cafés enzovoort. Denk er wel aan dat je tot €25 contactloos kunt betalen. Bij bedragen hoger dan €25 zul je je pincode in moeten voeren.

De plaatsen waar contactloos betalen wordt geaccepteerd zijn te herkennen aan het symbool op de kaartlezer. Vaak hangt er bij het betaalautomaat ook nog een flyer waarbij wordt aangegeven dat het mogelijk is om contactloos te betalen. Ben je in het buitenland en weet je niet of contactloos betalen wordt geaccepteerd? Dan kun je altijd online kijken via de Mastercard® site of download de MasterCard App hier. Met beide kun je overal ter wereld checken waar je geld op kunt nemen en waar je contactloos kunt betalen.

Hoe vraag ik de Money2Go card aan?

Je kunt je Money2Go Prepaid Mastercard® gemakkelijk bestellen op onze website. Je hoeft hier voor alleen ons gemakkelijke aanvraagformulier in te vullen en je kaart te bestellen. Zodra je bestelling is voltooid zorgen wij dat de kaart zo snel mogelijk naar je toe komt. Zodra je je kaart hebt ontvangen hoef je 'm alleen nog te activeren en op te laden met iDEAL. Je selecteert het gewenste bedrag en via iDEAL wordt dit bedrag op de kaart gezet. Online kun je altijd je saldo bekijken op de website, zo ben je altijd op de hoogte van het bedrag wat je te besteden hebt.

Voordelen van de Money2Go MasterCard®

  • Wereldwijd betalen bij méér dan 36 miljoen acceptatiepunten
  • Veilig en gerust online shoppen
  • Altijd en overal inzicht in uitgaven, ook via je smartphone
  • Wereldwijd pinnen bij méér dan 1.5 miljoen pinautomaten
  • Op elk moment kaart opwaarderen via iDEAL
  • En nog veel meer extra voordelen!

Vraag snel Prepaid Mastercard aan >>