Back to school

Het is alweer augustus en dat betekent dat de vakantie alweer bijna is afgelopen. In september gaat iedereen weer terug de schoolbanken in of beginnen met werken. Bereid je goed voor met wat hulp van je Money2Go Prepaid MasterCard®. Al gedacht aan een nieuwe laptop? Of ben je op zoek naar wat nieuwe kleding voor een goede start op kantoor? Of kan je woning wel een opfris beurt gebruiken voor je weer aan de slag gaat? Wij delen wat items voor op je boodschappenlijstje die je zeker niet mag vergeten en waarmee je goed voorbereid weer aan de slag kan in september.

​1. Blijf up to date met een agenda

​Om up to date te blijven is een agenda onmisbaar. Ook als je vaak je smartphone gebruikt om alles in bij te houden is het beter om het ook op te schrijven in een agenda, omdat je het dan beter onthoudt.Bij winkels als de HEMA en Action vind je hele simpele agenda's voor een fijne prijs. De meeste zijn niet meer dan €​5. 

​2. Laptop beste tijd gehad?

​Ook laptops zijn onmisbaar voor school en werk. Wanneer je laptop z'n beste tijd heeft gehad is dit een goed moment om te kijken voor een nieuwe. Rond het einde van de vakantie periode vindt je vaak kortingen op laptops. Het ligt er natuurlijk aan waar je je laptop voor gaat gebruiken, maar de meeste standaard laptops zijn dan vaak rond de €500, soms nog minder als je weet waar je moet zoeken. Winkels als Mediamarkt en Bol.com komen vaak met leuke acties waarmee je vaak nog wat goedkoper uit kunt zijn.

​3. Kennis is macht

​Ga je beginnen aan een nieuwe studie? Of wil je graag wat extra kennis opdoen tijdens je werk? Dan kunnen studieboeken natuurlijk niet ontbreken. Sites als Bol.com bieden bijna alle studieboeken wel aan en soms ook nog met een fijne korting .Tweedehands kopen kan natuurlijk ook. Vraag bijvoorbeeld eens rond in je eigen vriendenkring of check Marktplaats voor tweedehands studieboeken.

4. Schrijf alles op

Zoals al eerder werd gezegd dat opschrijven ervoor zorgt dat je alles beter onthoudt is dit ook zo bij het maken van aantekeningen. Het kan natuurlijk zijn dat jij veel liever op je laptop aantekeningen maakt, maar het is zeker iets om een keer te proberen. Je hersenen zijn namelijk als je op schrijft veel meer gefocust.

​5. Kleren maken de man/vrouw

Het klinkt natuurlijk heel gek, maar als je weer naar school gaat of gaat werken is het tijd om weer wat nieuwe kleding te kopen. Een nieuw schooljaar beginnen kan bijvoorbeeld niet beter met een nieuwe outfit. Hetzelfde voor het beginnen met werken er is niets beter dan beginnen met een nieuwe professionele look. Zo begin je toch even wat zelfverzekerder. Dit hoeft niet per se duur te zijn. Winkels als ZARA en H&M bieden voor niet al te veel geld goede kwaliteit pantalons, jasjes, overhemden alles om er toch professioneel  uit te zien zonder daar bakken met geld aan uit te hoeven geven. Als je er maar voor zorgt dat het goede basics zijn en dat je het vaker kunt dragen.​

​Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je zeker niet moet vergeten als je op zoek gaat naar nieuwe spullen voor werk of je studie. Denk bijvoorbeeld aan pennen, een waterflesje, misschien een nieuwe tas? De lijst kan soms eindeloos zijn. Gelukkig hoef je dit niet allemaal zelf te verzinnen. Online vind je ook vaak wat lijstjes Een goede voorbereiding is namelijk al het halve werk. Het kost soms wel even wat, maar dan ben je meestal ook wel even klaar voor het hele jaar. Zo houd je tenminste tijd over voor leuke dingen als je niet hoeft te werken of te studeren.

​​Betalen met je Money2Go Prepaid MasterCard®

​Ga jij binnenkort ook je spullen inslaan voor school of werk? Dan moet je zeker meedoen aan de winactie van Money2Go.
Om je een extra steuntje in de rug te geven geeft Money2Go een bonus van 300 euro weg, wanneer je 300 euro of meer besteedt met je Money2Go Prepaid MasterCard®. Wanneer je in de maand augustus 300 euro of meer uit geeft met je prepaid MasterCard® doe je automatisch mee aan de winactie. Aan het einde van de maand wordt de winnaar bekendgemaakt en krijgt hij €300 op zijn of haar kaart teruggestort. Je komt heel makkelijk aan dit bedrag wanneer je je Money2Go Prepaid MasterCard® gebruikt wanneer je bijvoorbeeld je nieuwe laptop gaat kopen. Wanneer je nog op vakantie gaat kun je ‘m daar natuurlijk ook gewoon gebruiken. Meer weten over de winactie? Check dan hier de voorwaarden.