Actie verlengd: Bestel nu gratis je Money2Go Prepaid Mastercard®!

De feestdagen komen er alweer bijna aan! Dat betekend cadeautjes krijgen, maar natuurlijk ook kopen. Wil je toch wat meer controle over je uitgaven houden en niet te veel uitgeven? Bestel dan nu een Money2Go Prepaid Mastercard. Ook deze maand geven we ze zelfs gratis* weg! Wanneer je de Money2Go MasterCard® koopt en je je kaart de eerste keer oplaadt met minimaal 200 euro, betalen we je het aankoopbedrag van de kaart terug.

​Bestel je kaart >>

Controle over je uitgaven met Money2Go tijdens de feestdagen

Met een Money2Go Prepaid Mastercard kun je overal ter wereld veilig en anoniem betalen. Heel fijn voor op vakantie, maar ook voor en tijdens de feestdagen is een Money2Go Prepaid Mastercard een uitkomst. Je hebt namelijk volledige controle over je uitgaven en kan niet meer uitgeven dan dat er op je kaart staat. Zet bijvoorbeeld een bepaald bedrag op je kaart wanneer je voor Sinterklaas of Kerst cadeautjes gaat kopen. ​Shop jij liever online voor de feestdagen? Dat kan natuurlijk ook! Met de Money2Go Prepaid Mastercard kun je namelijk ook online betalen. Gebruik 'm bij je favoriete webshop en betaal ook nog eens anoniem. De Money2Go Prepaid Mastercard is niet gekoppeld aan een bankrekening waardoor je online anoniem kunt betalen. Zo hoef je niet bang te zijn dat er iemand achter jouw gegevens kan komen. Is je saldo te laag? Dan kun je deze heel gemakkelijk opladen met iDEAL. Ook kun je waar je ook bent altijd je uitgaven online checken via onze site. Zo ben je altijd op de hoogte van de uitgaven die je gedaan hebt met je Money2Go Prepaid Mastercard.​

Bestel je Money2Go Prepaid Mastercard nu gratis!

Nog geen Money2Go Prepaid Mastercard? Als je nu een kaart besteld en de kaart bij de eerste keer opladen oplaadt met 200 euro krijg je de Money2Go kaart gratis! Wij zorgen dan dat het aankoopbedrag t.w.v €9,95 wordt teruggestort op je Money2Go Prepaid MasterCard.
​Via onze website bestel je heel gemakkelijk je Money2Go Prepaid Mastercard. Vul het aanvraagformulier in, bestel je kaart en laad je kaart gelijk op. Laadt je je kaart op met 200 euro of meer, dan krijg je je kaart dus gratis!

Meer weten over deze actie? Check dan onze voorwaarden.​

​Nog meer voordelen van de Money2Go Prepaid Mastercard​

  • Wereldwijd betalen bij méér dan 36 miljoen acceptatiepunten
  • Wereldwijd pinnen bij méér dan 1.5 miljoen pinautomaten
  • Anoniem betalen
  • Niet gekoppeld aan je bankrekening
  • Altijd en overal inzicht in je uitgaven
  • Op elk moment kaart opwaarderen via iDEAL​
  • En nog veel meer extra voordelen!

Vraag snel je Prepaid Mastercard aan >>